De 10 Weken Challenge start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

10 weken challenge!

fit en in shape met blijvend resultaat

MIndset

maakt het verschil

Gaan wij samen

jouw uitdaging aan?!

“Ik heb iets ontdekt wat mijn leven totaal veranderde”

In 2006 zag ik 92kg op de weegschaal staan. Voor een tiener van 14 jaar en 170cm, viel ik op een negatieve manier op tussen mijn klas- en leeftijdsgenoten. Het was overduidelijk dat ik overgewicht had. Ik verzon allerlei redenen om mijzelf niet bloot te geven; met schoolzwemmen kreeg ik opeens last van mijn oren, zodat ik mij niet in mijn zwembroek tussen mijn schoolgenootjes hoefde.

Onder begeleiding van een diëtist, psycholoog en een sportinstructeur ben ik toen met hulp van mijn ouders gestart met afvallen. Ik realiseerde mij dat ik zelf de teugels in handen had betreffende mijn leven en de keuzes die ik maakte. Ik werd in één klap verliefd op het proces van de verandering van het lichaam. Door mijzelf uit te dagen en doelen te stellen, creëerde ik een situatie waar ik nooit eerder in was beland: ik kon eindelijk aan mijzelf werken.

Fitness heeft mij geholpen om een sterker karakter te ontwikkelen; blijven doorgaan, discipline opbouwen, terwijl je eigenlijk op wilt geven. Hierdoor heb ik een transformatie ondergaan: mijn lijf en geest zijn veel sterker geworden.

Daarom wil ik anderen helpen om, net zoals ik, hun persoonlijke doelstelling in lichaamstransformatie te bereiken door goede begeleiding en de juiste gereedschappen aan te reiken. En een start maken, betekent al winst!

Mike van Duijn

 

waarom je MOET kiezen voor Mike’s 10 WEKEN challenge!

b

5 TOT 15 KILO AFVALLEN IN 10 WEKEN

Ben jij er helemaal klaar voor om eindelijk voorgoed 5-15 kilo af te vallen zonder terugval? Dan is dit de challenge voor jou! Samen met medesporters gaan we jouw avontuur aan om jouw doelstelling te behalen.

b

PERSOONLIJKE INTAKE MET PLAN VAN AANPAK

Zodra de dag is aangekomen om aan de slag te gaan, komen we met de groep bijeen en maken we samen een plan van aanpak om te starten. Vanuit deze zogenaamde “0” situatie kiezen we welk pad we inslaan en volgen we gedurende 10 weken wat jouw voortgang is.

b

TRAIN IEDERE WEEK IN GROEPSVERBAND MET EEN PERSONAL TRAINER

Elke week evalueren we met de groep de ervaringen van de afgelopen week en helpen we elkaar als dat nodig is. Vervolgens ga je direct met mij in groepsverband aan de slag (max. 10 pers). We trainen  alle vaardigheden die nodig zijn om jouw doelstelling te behalen. Denk hierbij aan het werken aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en nog veel meer!

b

ONLINE TRAININGS-PROGRAMMA EN VIDEO'S

Naast onze wekelijkse training wil ik ook dat je zelf lekker in het ritme blijft met sporten en bewegen. Met die reden heb ik speciaal voor jou een online platform ontwikkeld, waar we op basis van je eigen wensen een passende trainingsmodule kunnen selecteren. Zodra je alle gegevens heb ingevuld en je training zelf heb gekozen, kun je direct aan de slag. Je krijgt dan je trainingsschema voor de aankomende 4 weken. Alle oefeningen worden uitgelegd in handige instructievideo’s die je terugvindt per oefening op jouw persoonlijke pagina.

b

VOEDINGS- & LEEFSTIJL CURSUS, INCL RECEPTEN

Uiteraard is naast het sporten belangrijk dat we ook met je voeding aan de slag gaan. Naar aanleiding van de intakegegevens bepalen we wat en hoeveel je van wat kan gaan eten (omdat ik een ethisch verantwoorde manier van aanpak hanteer, hoef je geen crashdieet te verwachten). Naast het voedingsplan krijg je ook mijn eigen receptenboek mee met heerlijke gezonde recepten.

b

GESLOTEN FACEBOOK-GROEP EN ONLINE WORKSHOPS

Mijn doelstelling is om jouw doelstelling te behalen, dit houdt in dat het mijn taak is dat jij na deze 10 weken zelf verder kunt blijven gaan. Om deze reden heb ik een boek geschreven: Mike’s Fit ‘n Shape Succesformule. Hier staat alles in wat je moet weten om aan de slag te kunnen gaan en blijven blijven gaan op het gebied van: Training, Voeding en Mentale kracht.

WELK RESULTAAT KUN JE VERWACHTEN?

MIJN GARANTIES

\

VERANDERING IN JE LEEFSTIJL

\

VAL AF IN LICHAAMSGEWICHT

\

LEER HOE JE FIT BLIJFT

\

ONTDEK EFFICIENTE TRAININGSMETHODES

\

LEER OMGAAN MET VOEDING

\

STRUCTUUR IN SPORT EN BEWEGEN

wat klanten zeggen over de 10 WEKEn challenge

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Precies twee jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Mijn overgewicht was zodanig dat het tot gezondheidsproblemen kon leiden. Anders dan andere keren besloot ik om professionele hulp in te schakelen, zodat het niet een van de vele mislukte afvalpogingen zou worden. Samen met Mike hebben we een ambitieus doel neergezet: 20 kg afvallen. Dit was nodig om weer op een gezond gewicht te komen. We hadden een lange weg te gaan. 

Mike heeft me door het hele proces geholpen, hij maakte uitdagende trainingsschema’s, haalbare eetschema’s en stimuleerde me wanneer het ‘minder’ ging.  Binnen anderhalf jaar heb ik mijn doel behaald! Ik waardeer zijn enthousiasme en steun enorm. Dankzij zijn voedingsadviezen en ondersteuning heb ik zelfs het jojo-effect verslagen: al een half jaar ben ik stabiel op gewicht gebleven!

Bedankt Mike!

Karin, Haarlem

Karin

Deed de 10 WEKEN CHALLENGE

Hans

Deed de 10 WEKEN CHALLENGE 

Begin 2018 had ik het gevoel dat ik echt wat moest gaan doen. Drukke baan, druk sociaal leven en natuurlijk te weinig tijd voor wat meer beweging en een gezonde levensstijl. Zo besloot ik er voor te gaan en schreef ik me in voor de 10 Weken Challenge van Mike. De uitdaging die we samen bepaalden was stevig; 15 kilo afvallen, fitter en sterker worden en zorgen dat het resultaat blijvend was.

Het leuke van de challenge was dat Mike mij echt uitdaagde om de doelen te verwezenlijken. Het betekende dat ik samen met hem 10 weken serieus aan de gang ging met telkens op de volgende fase afgestemde voeding en trainingsprogramma’s. Door de persoonlijke begeleiding, goede opbouw en variatie in

trainingen was het tot mijn verbazing heel goed vol te houden en was de uitdaging erg leuk om te doen. Met een paar weken voelde ik mij al veel fitter en verdwenen de kilo’s als sneeuw voor de zon. Na 10 weken waren mijn doelstellingen dan ook ruim behaald!

Het is heel bijzonder om te ervaren hoeveel beter je lichaam functioneert met beweging en voeding. Ik heb heel veel energie, ben sterk en blijf keurig op mijn gewicht met het nieuwe ritme wat ik samen met Mike gevonden heb 

Top Mike!

Hans, Overveen

Inhoud challenge 

Hierbij krijg je alle tools om jouw persoonlijke doelstelling te behalen en vast te houden, samen gaan wij ervoor!

PERSOONLIJK TRAINING PROGRAMMA

N

wekelijks schema

N

personal training

N

max. 10 cursisten

PERSOONLIJK VOEDING PROGRAMMA

N

VOEDINGsplan

N

receptenboek

N

health coaching

ONLine TRAINING EN VIDEO’s

N

eigen pagina met inlog & password

N

voorbeeldvideos en uitleg bij oefeningen en voeding

N

Trainingsprogramma gedurende 10 weken

Gesloten facebook groep

N

Voeding, training en mindset workshops

N

wekelijks feedbacksessie

N

Persoonlijke Coaching

Met Mike als coach heb ik alles bereikt wat ik wilde. Vooral zijn op maat gemaakte eetschema’s en gerichte fitnessoefeningen maakten het verschil.

Wat Mike voor mij anders maakt is zijn professionaliteit en persoonlijke begeleiding”.

 

Robin

 

Prijzen

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om net zoals ik, hun persoonlijke doelstelling in lichaamstransformatie te bereiken door goede begeleiding en de juiste gereedschappen aan te reiken. En een start maken, betekent al winst!

 

LOCATIE

 

De trainingen en bijeenkomsten vinden plaats in Haarlem en vinden alleen doorgang bij een minimum van 5 deelnemers op het gekozen tijdstip. 

LET OP!: De 10-Weken-Challange zit bijna vol!, er zijn alleen nog een paar plekken beschikbaar op de donderdag avond. SCHRIJF JE SNEL IN.

Delphis Sport & Lifestyle – Zijlweg 314a – Haarlem 

(alleen voor dames en geen abonnement nodig)

 

Selecteer startdatum (iedere volgende training vindt plaats op dezelfde dag en tijd): Donderdag

Klik hierna op de button Start Je Challenge Hier 

Wil jij nu al meer weten dan de rest?

Schrijf je dan nu in voor Mike’s Fit ‘n Shape Succes Formule. Regelmatig geef ik ook een nieuwsbrief uit waarin telkens handige tips over voeding en training besproken worden. Als je ook op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws, schrijf je dan gelijk in!

Schrijf je hier in voor Mike's 9 Pilaren Fit 'n Shape Succes Formule
dit veld niet invullen s.v.p.
Heb je nog andere vragen? Stel ze hier!

1 + 8 =

× Chat hier