Nieuwe gewoontes eigen gemaakt

Om je doelen te behalen, zal je oude gewoontes moeten laten vallen en je nieuwe gewoontes eigen moeten maken.

 Ik verbaas mij  nog steeds tijdens de trainingen over hoe ik mijn grenzen kan verleggen. Het was en blijft hard werken, met inmiddels een geweldig resultaat!

 

Susie

 

Na 10 weken doelstellingen ruim behaald!

Begin 2018 had ik het gevoel dat ik echt wat moest gaan doen. Drukke baan, druk sociaal leven en natuurlijk te weinig tijd voor wat meer beweging en een gezonde levensstijl. Zo besloot ik er voor te gaan en schreef ik me in voor de 10 Weken Challenge van Mike. De uitdaging die we samen bepaalden was stevig; 15 kilo afvallen, fitter en sterker worden en zorgen dat het resultaat blijvend was. Het leuke van de challenge was dat Mike mij echt uitdaagde om de doelen te verwezenlijken. Het betekende dat ik samen met hem 3 maanden serieus aan de gang ging met telkens op de volgende fase afgestemde voeding en trainingsprogramma’s. Door de persoonlijke begeleiding, goede opbouw en variatie in trainingen was het tot mijn verbazing heel goed vol te houden en was de uitdaging erg leuk om te doen. Met een paar weken voelde ik mij al veel fitter en verdwenen de kilo’s als sneeuw voor de zon. Na 10 weken waren mijn doelstellingen dan ook ruim behaald! Het is heel bijzonder om te ervaren hoeveel beter je lichaam functioneert met beweging en voeding. Ik heb heel veel energie, ben sterk en blijf keurig op mijn gewicht met het nieuwe ritme wat ik samen met Mike gevonden heb.

Hans

Jojo-effect verslagen!

Precies twee jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Mijn overgewicht was zodanig dat het tot gezondheidsproblemen kon leiden. Anders dan andere keren besloot ik om professionele hulp in te schakelen, zodat het niet een van de vele mislukte afvalpogingen zou worden. Samen met Mike hebben we een ambitieus doel neergezet: 20 kg afvallen. Dit was nodig om weer op een gezond gewicht te komen. We hadden een lange weg te gaan. Mike heeft me door het hele proces geholpen, hij maakte uitdagende trainingsschema’s, haalbare eetschema’s en stimuleerde me wanneer het ‘minder’ ging.  Binnen anderhalf jaar heb ik mijn doel behaald! Ik waardeer zijn enthousiasme en steun enorm. Dankzij zijn voedingsadviezen en ondersteuning heb ik zelfs het jojo-effect verslagen: al een half jaar ben ik stabiel op gewicht gebleven!

Karin

Trainingen blijven leuk!

Dankzij Mike heb ik mijn doelen behaald. De periode om hier te komen was niet altijd even makkelijk. Mike heeft hier altijd professioneel op gehandeld en heeft mij altijd gesteund. Dit maakt Mike  een bijzondere personal trainer die zich volledig inzet voor zijn sporters, niet alleen tijdens de trainingen, maar ook daarnaast. Kenmerkend aan de begeleiding van Mike is de ongelofelijke kennis die hij bezit en het vermogen om dit te vertalen naar de praktijk in trainingen, maar ook in herstel en voeding. Hij onderscheidt zich van de gemiddelde coach doordat hij gebruik maakt van maatwerk, wat hij duidelijk kan uitleggen en toepassen, zodat je snapt waarom je een bepaalde oefening doet. Samen werk je aan een perfect fundament waar je zelf ook op voort kan bouwen. De trainingen voelen voor mij altijd goed en vertrouw ik Mike in alle aspecten. Dat de trainingsmethodes van hem effectief zijn, blijkt uit de progressie die ik in de afgelopen tijd heb geboekt. Daarnaast neemt hij de tijd en weet hij mensen op een positieve manier te motiveren, waardoor de trainingen leuk blijven.

 Alissa
Effectieve en leuke PT

Mike motiveert, leert je grenzen te verleggen en geeft vertrouwen. Tijdens de training let Mike voortdurend op je houding, zodat je op een juiste manier de oefeningen uitvoert. Koppel dit aan zijn aanstekelijke enthousiasme voor en kennis over voeding en bewegen en je hebt niet alleen een afwisselende en effectieve training, maar ook een plezierige training. Het maakt me sterker, strakker en het is nog leuk ook! Kortom; een absolute aanrader.

Priscilla

Mike geeft juiste motivatie

Mike begrijpt zijn werk heel goed, en weet hoe hij iemand moet begeleiden. Naast het feit dat hij een prettig persoon is om mee te werken, weet hij wat ik wel en niet kan en hoe wij dat samen kunnen verbeteren, zodat ik vooruitgang boek in mijn training. Voor mij was het belangrijk dat ik als leek niet zomaar wat ging doen, maar dat iemand mij ook echt begeleidt met de juiste houding aannemen, zodat ik mijn oefeningen correct uitvoer. En aan die techniek werken we samen zodat ik weet wat ik doe, hoe ik het moet doen en aan welke spiergroepen ik werk. Nu ik de begeleiding en het schema dat op mij is afgestemd heb, trainen we wekelijks samen en boek ik vooruitgang. 

Lejla

Mijn doelen ruimschoots behaald

Mike creëert een veilige omgeving waarin ik optimaal kan presteren. Hij motiveert bij de realisatie van mijn doelstellingen. Dankzij Mike heb ik ruimschoots mijn afvaldoelen behaald en werken wij nu efficient samen aan het opbouwen van meer spiermassa.

Tom

Bijzonder effectief resultaat

Mike geeft regelmaat aan de training, zorgt voor een stok achter de deur, motiveert en enthousiasmeert, bewaakt de trainingsresultaten, heeft aandacht voor detail en let vooral op een correcte houding en uitvoering. Deze toegevoegde waarde zorgt voor bijzonder effectief resultaat en hoog rendement. Daarnaast is Mike een prettig persoon, altijd vrolijk, professioneel, positief ingesteld en bezig met creëren van mogelijkheden!

Manon

De ultieme investering in mezelf

Een aantal jaren geleden ben ik gezonder en bewuster gaan leven. Meer sporten en aan de slag om weer vertrouwen in mijn lichaam te krijgen en beter in mijn vel te zitten. Vorig jaar besloot ik om Personal Trainingen van Mike gaan volgen. Dat voelde super! Grenzen verleggen en resultaatgericht trainen op mijn niveau (en een beetje meer). 8 maanden geleden nam ik zijn voedingsadvies ook ter harte. En ook dat ging mij best makkelijk af. Met als resultaat 10 kilo minder, een beter gevormd lichaam, meer energie en vooral meer kracht. Dank Mike, ik had nooit verwacht dat ik dit kon bereiken.

Joyce

× Chat hier