Let op de gratis webinair start in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Ga jij ook voor een sterk leven?!

Fit en spierkracht voor meer levenskwaliteit.

MIndset

maakt het verschil

Gaan wij samen

jouw uitdaging aan?!

“Ik zag wat het betekent en iemands leven totaal veranderde”

 

Ik constateerde hoe ouder men werd des te afhankelijker men werd van kinderen, klein-kinderen, buren of derde. Zelf zie ik om mij heen hoe minder men traint naar mate ze ouder worden, hoe moeilijk de dagelijkse handelingen worden. Met meer dan een decennia aan ervaring als krachttrainer en coach zag ik dat ouderen vaak pas laat beginnen met het versterken van hun lichaam.  

Door middel van het versterken van je lichaam zal je langer mobiel blijven, langer zelf de dagelijkse handelingen uitvoeren. Ofterwijl je bent minder afhankelijk van derde.

Hou zoveel mogelijk controle over je eigen lijf!

“Waarom pas startten op advies van de fysiotherapeut?”

 Nu is het beste moment om te startten met het sterker maken en behouden van spierkracht om zo sterk en vitaal mogelijk oud te kunnen worden.  

Daarom wil ik u helpen om, vandaag nog de stap te maken voor een sterk en onafhankelijk lichaam.

U bent NOOIT te oud om te startten.

Ik heb mijn speciaal gericht op de mensen die ouder worden/zijn, “de senioren groep” Dit garandeert dat u het programma volledig op eigen niveau en volledig thuis kan volgen.

Een start maken, betekent al winst!

 

 Mike van Duijn

            Waarom u moet kiezen voor een sterk lichaam!

N

MEER LEVENS-KRACHT

N

MEER LEVENSKWALITEIT

N

BETERE MOBILITEIT

N

BEVORDERD DOORBLOEDING

N

BEVORDERD HERSTEL

N

STERKERE BOTTEN

WELK RESULTAAT KUN JE VERWACHTEN?

MIJN GARANTIES

\

TOENAME SPIERKRACHT

\

MEER BEWEGINGS-EFFICIËNTIE

\

BEVORDERD HERSTEL

\

BETER DAGELIJKSE TAKEN UITVOEREN

\

KRACHTTRAINING VOOR IEDERE LEEFTIJD

\

STRUCTUUR IN SPORT EN BEWEGEN

Ervaringen met krachttraining bij Mike

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Precies twee jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Mijn overgewicht was zodanig dat het tot gezondheidsproblemen kon leiden. Anders dan andere keren besloot ik om professionele hulp in te schakelen, zodat het niet een van de vele mislukte afvalpogingen zou worden. Samen met Mike hebben we een ambitieus doel neergezet: 20 kg afvallen. Dit was nodig om weer op een gezond gewicht te komen. We hadden een lange weg te gaan. 

Mike heeft me door het hele proces geholpen, hij maakte uitdagende trainingsschema’s, haalbare eetschema’s en stimuleerde me wanneer het ‘minder’ ging.  Binnen anderhalf jaar heb ik mijn doel behaald! Ik waardeer zijn enthousiasme en steun enorm. Dankzij zijn voedingsadviezen en ondersteuning heb ik zelfs het jojo-effect verslagen: al een half jaar ben ik stabiel op gewicht gebleven!

Bedankt Mike!

Karin, Haarlem

Karin

Deed de 10 WEKEN CHALLENGE

IK WIL STERKER WORDEN

                                   Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen sterker en mobiler ouder te woorden.

                                                                          LET OP: En een start maken, betekent al winst!

 

Heb je nog andere vragen? Stel ze hier!

11 + 14 =

× Chat hier