Selecteer een pagina

Wat is Fit ‘n Shape Online Training?

Online Training is voor mensen die hun doelen graag op de meest efficiënte manier mogelijk willen bereiken, maar niet de tijd of ruimte hebben voor fysieke Personal Training. Ik werk met een Online Training programma die ik zelf heb ontwikkeld, waardoor ik zeker weet dat we samen dichterbij jouw doelstelling kunnen komen.

Het Online Trainingsprogramma dat ik heb ontwikkeld, steekt zo in elkaar dat er een constante progressie plaatsvindt in je training en je er alleen maar beter van kan worden. 

Is Fit ‘n Shape Online Training voor iedereen?

Ja zeker, het Fit ‘n Shape programma heb ik zo ontwikkeld dat zelfs iemand die 60+ is en nog nooit heeft gesport een programma kan volgen die bij hem/haar past. Wil jij graag aan de slag voor de zomer die eraan komt, dan heb ik ook voor jou het juiste programma erbij zitten.

Of je wilt afvallen, sterker worden of gewoon lekker wilt bewegen voor iedereen is er een passend programma.

Hoe werkt aanmelden voor Online Training?

Aanmelden is heel eenvoudig: je vult een aantal gegevens in, als leeftijd, doelstelling, thuis/sportschool etc. Aan de hand van de ingevulde gegevens bied ik je 3 verschillende trainingen aan die specifiek op jouw wensen zijn samengesteld. Je kiest de training die jij het beste bij je vindt passen en het enige wat je nog hoeft te doen is het aanmaken van een account. Zodra je account is geactiveerd kun jij je trainingsprogramma volgen. 

Het trainingsprogramma die jij heb uitgekozen duurt 4 weken, na deze 4 weken krijgt jouw account automatisch een update naar de volgende 4 weken. Dit is een vervolgtraining die aansluit op je laatste schema. Na elke 4 weken krijg je een nieuw schema met nieuwe oefeningen, herhalingen en/of sets.

Als je inlogt op jouw account dan zie je niet alleen je trainingsschema staan, maar je vindt hier ook van elke oefening een video met uitleg waar je op moet letten bij het uitvoeren van de desbetreffende oefening. Dit is zodat je zo veilig mogelijk kan trainen. 

Voor wie is mijn Fit ‘n Shape Online Trainingsprogramma? 

Z

Mannen en Vrouwen tussen de 16 en 80 jaar.

Voor iedereen die Fit & Vitaler door het leven wilt gaan. Het programma is zo ontwikkeld dat iedereen er op zijn/haar eigen niveau mee aan de slag kan. Zou jij willen afvallen, aan willen komen in spiermassa, er beter uit willen zien of sterker willen worden om dagelijkse handelingen uit te kunnen voeren? Jouw programma is hier te vinden!

Z

Mensen die echt gemotiveerd zijn om doelen te halen.

Ik werk uitsluitend met mensen die zich 100% in willen zetten en zich bewust zijn dat verandering begint bij jezelf. Ik verwacht dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar voor je is of niet. Alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat we jouw doelen gaan realiseren.

Z

Je kunt minimaal 1 x in de week trainen

Belangrijk is dat je minimaal 1x per week met jouw schema aan de slag kan als het lukt . Train je 2 of meer keer per week, is de kans op sneller en meer progressie zeker aanwezig.

Z

Waar kun je trainen?

Op de sportschool of gewoon thuis. Jij geeft aan waar je de workouts wilt doen. Het voordeel van een sportschool is dat je alle materialen direct voor jezelf beschikbaar hebt. Wil je thuis trainen, geen probleem! We maken dan creatief gebruik van je omgeving (denk aan en bank of een stoel). Waar je ook wilt trainen, ik weet zeker dat de training op elk niveau een uitdaging wordt en ervoor zorgt dat jij fitter en strakker zult worden.

Wat kost Online Fit ‘n Shape Training?

€. 25,- / 4 WKN

12 WEKEN TRAINING

€. 22,50 / 4 WKN

24 WEKEN TRAINING

€. 20,- / 4 WKN

48 WEKEN TRAINING

Veelgestelde vragen

Moet je al trainen bij een sportschool?

Nee dit hoeft niet, bij het invullen van je gegevens geef je aan of je thuis of bij een sportschool wilt sporten. Er zijn mogelijkheden om zonder enige vorm van attributen een trainingsprogramma te volgen. 

Hoe wordt de voortgang van mijn programma gemeten?

Omdat het programma online plaatsvindt, is het niet nodig om elkaar te zien om dit programma te volgen. Wil je toch meer over je beginsituatie weten of vind je het fijn om extra persoonlijke aandacht, tips ’n tricks te krijgen, zodat je kunt zien welke positieve veranderingen er op treden? Neem dan contact op via info@mikevanduijn.nl en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek (Let op, voor een afspraak zullen kosten in rekening worden gebracht).

Werkt het Fit 'n Shape programma altijd?

Ik heb de afgelopen jaren veel mensen geholpen om fitter en vitaler te worden en te blijven met verschillende programma’s. De ervaring met veel verschillende type mensen zijn de fundering van de trainingsschema’s die in dit programma te vinden zijn.  Voor iedereen zit er een juiste training bij om progressie te kunnen boeken.

Hoe zit het met de voeding?

Uiteraard is het belangrijk als je resultaat wilt behalen om de juiste voeding te gebruiken en dit consequent te doen. Als je inlogt krijg je een formule te zien die je zelf kan invullen, uit deze formule komt een calorie waarde uit. Je kan hierbij in jouw account zelf een voorbeeld eetschema erbij pakken die als leidraad voor jou voeding dient

× Chat hier