Bij mijn Fit ‘n Shape programma is kwaliteit en persoonlijke aandacht de sleutel tot succes!

 

Gezond en fit zijn, willen we allemaal. Een gezonde levensstijl is daarvoor de basis. Maar hoe lastig is het niet om een goede levensstijl te vinden en dan ook vol te houden? Je bent druk, hebt niet altijd tijd om op je beweging te letten en dat ene keertje uit eten moet toch kunnen. Toch is er een goede manier om je blijvend fit en vitaal te worden. Een methode, die ik de afgelopen jaren veel mensen geleerd heb en die je in staat stelt om je levensstijl gezond te maken en afgestemd op hoe jij je leven leeft.

Als personal trainer begeleid ik mannen en vrouwen om gezonder en fitter te worden door 1 op 1 met ze te werken aan hun lichaam door voeding, training en mindset. De aanpak is eenvoudig en zeer effectief, we bepalen samen je doelen en brengen in kaart hoe jij je dagelijks leven leeft. Op basis daarvan krijg je van mij vrijblijvend advies over hoe we jouw doelen gaan bereiken.

Afhankelijk of je wilt afvallen, aankomen, je gewoon fitter wilt voelen of spieren wilt kweken maken we hierna jouw persoonlijke Fit ‘n Shape Plan. Hierin werken we samen aan je conditie en kracht met persoonlijke trainingsprogramma’s en stemmen we, als je dat wilt je voeding af op het doel dat je wilt behalen. Iedere fase wordt bepaald hoe het trainingsprogramma er uit ziet en je krijgt een voedingsplan en lekkere recepten waarmee je lekker en gevarieerd eet, zonder honger!

MIjn programma’s zijn erop gericht om je goed te leren bewegen en een ritme te vinden waarin je je nieuwe levensstijl, gewicht of shape kunt vasthouden. Uiteraard moet je jezelf wel realiseren dat het behalen van resultaat begint met motivatie. Je moet het echt willen, het komt zeker niet vanzelf. Maar als je ervoor wilt gaan, dan wil ik graag met je werken. Ook jouw motivatie kan worden omgezet naar met plezier werken aan jezelf met blijvend resultaat!

 

Wat kost personal training?

 

Personal training is er in veel soorten en maten. Bij mijn Fit ‘n Shape programma is kwaliteit en persoonlijke aandacht de sleutel tot succes. Om dit te kunnen garanderen hou ik het aantal klanten dat ik begeleid beperkt en werk ik alleen met mensen waarmee het klikt en die er echt voor willen gaan. Personal Training van mij is op die manier exclusiever dan bij anderen, maar met 100% succes garantie!

De meest gestelde vragen vind je hier:

Algemeen

Komt iedereen in aanmerking voor Fit 'n Shape Personal Training?

Ja, omdat Mike werkt met op maat gemaakte programma’s is verandering mogelijk voor iedereen! Mike houdt echter het aantal klanten voor Personal Training beperkt om voldoende aandacht te kunnen geven aan zijn klanten. Er wordt een vrijblijvende telefonische intake gepland, waarin je met Mike je doelstellingen bespreekt. Als het van beide kanten een klikt en Mike kan je helpen kun je snel starten.

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden in een Private Gym in Nieuw Vennep gegeven. Ook worden er trainingen gegeven bij Dames sportschool Delphis sport & lifestyle in Haarlem. Eventueel kunnen trainingen tegen meerprijs ook op locatie gegeven worden. 

Wat maakt Mike' s Persanal Training beter dan anderen?
Omdat Mike uitsluitend werkt met een kleine groep klanten is de begeleiding maximaal. Op die manier leer je om je goed te bewegen en hoe je de oefeningen perfect uitvoert. Het resultaat is dat je het maximale uit elke training haalt.
Hoe lang duurt een trainingsessie?
Iedere trainingsessie duurt 60 minuten. 

Abonnement

Wat voor abonnementen zijn er?
Mike werkt met abonnementen voor Personal Training die verschillen in het aantal maal dat je in de week traint. Zo is er een abonnement voor 1x per week, 2x per week, 3x per week en 4x per week trainen!
Zijn de prijzen van de abonnementen inclusief BTW?

Ja, de prijzen op deze pagina zijn inclusief 9% BTW. 

Zijn abonnementen tussentijds opzegbaar?
Mike’s programma’s worden gemaakt met een lange termijn visie. Wanneer je een abonnement afsluit doe je dat voor minimaal een periode van 3 maanden, zodat je daadwerkelijk voldoende tijd hebt om je doelen te realiseren. Hierna wordt je abonnement per maand voortgezet. Je kunt dan altijd tussentijds opzeggen.
Hoe reken ik mijn Personal Training sessies af?

Alle abonnementen worden aan het begin van iedere maand in rekening gebracht. Er wordt uitsluitend automatisch geincasseerd. Een week voordat de incasso plaats vind krijg je een reminder via email dat de volgende periode wordt afgeschreven. Zo ben je altijd op tijd mocht je het abonnement willen beëindigen.  De abonnementen kunnen ook per factuur vooraf voldaan worden.

Staat je vraag er niet bij? 

Staat je vraag er niet bij? Of wil je meer informatie hebben over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Stuur dan een email, app of bel direct naar Mike.

Vragen staat vrij en ook een kennismakingsgesprek over de ins en outs van Personal Trainen is geheel vrijblijvend.

e: info@mikevanduijn.nl of klik hier >>>

× Chat hier