Personal Training is echt de ultieme investering in jezelf.  En je zult zien; het resultaat is het uiteindelijk meer dan waard!

 

 

Certified Personal Training is de meest effectieve trainingsmethode. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor een resultaat waar je anders alleen maar jaloers op kan zijn. Ik kan aan de hand van jouw leeftijd, jouw specifieke doelstellingen en je fysieke staat, met of zonder speciale lichamelijke indicaties, een passend trainingsprogramma ontwikkelen. Welke oefeningen met de juiste technieken passen specifiek bij jouw lichaam en wensen. Ik zorg voor de mentale ondersteuning, help je bij tegenslagen en daag je continue uit het maximale uit je training te halen. Je traint op het hoogste niveau met het laagste risico op blessures. Fysiek zullen de resultaten beter en sneller gaan en krijg je, indien gewenst, voedingsadvies.

Samen met mij vind je de balans tussen wat je nu kan en waar  je naartoe wilt. Zoek je grenzen op om resultaat te behalen. Altijd trainen op je huidige niveau, zorgt toch echt niet voor vooruitgang. Daarom kan het trainen in de sportschool op een gegeven moment ook gaan vervelen.

De veranderingen die sporters ervaren met Personal Training, spelen zich niet alleen op het lichamelijke gebied af; ook mentaal gaat men sterker in de schoenen staan. Een positieve instelling en doorzettingsvermogen horen erbij. Met als gevolg een positief life changing effect.

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, voor iedere leeftijd kan ik een passend programma maken. Belangrijk is dat het doel dat jij je hebt gesteld, wordt bereikt.